En daar is ‘ie dan! De 24K gouden Galaxy S7 (Edge)

Tja, het was natuurlijk maar een kwestie van tijd, maar ook de Galaxy S7 en S7 Edge hebben een ‘gouden makeover‘ gekregen van het bedrijf Karalux.

Ondertussen zijn met-goud-bedekte smartphones niks nieuws (al sinds de Galaxy S5 hebben zowel de Galaxy vlaggenschepen als de nieuwste iPhones van Apple een gouden makeover gehad) maar het is toch altijd interessant om te zien hoe Samsung’s nieuwste vlaggenschip er onder een laagje 24 karaats bladgoud eruitziet:

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de aanschaf van een gouden S7 of S7 Edge een duur grapje zal zijn. Met een prijskaartje van $1700,- voor de gouden S7 en $1930,- voor de gouden S7 Edge zal de gemiddelde consument beide toestel vanuit financieel stnadpunt minder aantrekkelijk vinden.

Voor de kleine elite die hier wel het geld voor (over) hebben krijg je natuurlijk een klein bedankje van Karalux in de vorm van gratis wereldwijde express verzending 😉

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee