Uiteraard: hier is de gouden Samsung Galaxy A5

De nieuwe Samsung Galaxy A5 zal op korte termijn in de Nederlandse winkels belanden. Hij is zelf nú al te bestellen. Maar je hebt gelijk: het wachten is toch wel op een gouden versie ervan. Nee, geen goudkleurige variant, maar een echte vergulde toestelversie. Want, daarom. En die is er nu.

gouden-samsung-galaxy-a5-1 Uiteraard: hier is de gouden Samsung Galaxy A5

Zoals wel vaker is het niet in Nederland dat een dergelijke extravagante uitvoering met spoed wordt uitgedokterd. En dus moet je voor je gouden Galaxy A5 naar Vietnam, waar het bedrijf Karalux het toestel van een glimmend, 24 karaat gouden laagje voorziet. Prijskaartje: slechts zo’n 200 dollar.

gouden-samsung-galaxy-a5-3 Uiteraard: hier is de gouden Samsung Galaxy A5

Daarmee is je vergulde Galaxy A5 – adviesprijs: € 409,- bij Samsung zelf – altijd nog goedkoper dan menig topmodel smartphone zonder edelmetaal. En voor een bescheiden meerprijs kun je er ook nog eens je eigen gravure op laten zetten. Zoals een tennisser. Omdat het kan.

(via)

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee