Waarom ook niet – Een Galaxy S7 laten vallen van 300 meter hoogte

De Samsung Galaxy S7 (Edge) had een uiterst succesvolle lancering, maar wat is er nou beter dan het nieuwste vlaggenschip van Samsung van 300 meter hoogte laten vallen om weer met beide benen op de grond te komen 😉

De malle jongens en meiden van Unlock River vonden het blijkbaar een goed idee om de Galaxy S7 vast te maken aan een drone en van 300 meter te laten vallen en daarbij het hele voorval ook nog eens te filmen. Het is ons niet helemaal duidelijk wat het team van Unlock River nou precies had verwacht dat zou gebeuren, maar je raadt het al, het resultaat is niet bijzonder mooi.

Onlangs het nieuwste soort Gorilla Glass en een metalen frame was de S7 na de val zo goed als vernield, nou ja, een soort van vernield. Het scherm bleek inderdaad helemaal versplinterd te zijn, maar dankzij het aluminium frame bleek de rest van het toestel wonder boven wonder nog gewoon te werken. Hij kon nog gewoon aan, er brandden lichtjes en er kwam zelfs nog geluid uit de speaker!

Dus als je ooit nog je S7 door een drone wilt laten droppen dan kun je met een beetje geluk alleen maar het scherm vervangen en kun je het kunstje zonder problemen opnieuw herhalen 😉

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee