Samsung Galaxy Note 3 Olympic Games Edition (update: tijdelijk 100 euro cashback!)

Update: wie nu t/m 9 februari de onderstaande Galaxy Note 3 Olympic Games Edition bestelt, kan maarliefst 100 euro terug krijgen na aankoop. Daarnaast heeft KPN ook nog eens tijdelijk haar abonnementskosten met 10 euro per maand verlaagd. Check zelf de bestelmogelijkheden bij KPN HIER.

Meer informatie over deze tijdelijke actie vind je HIER.

Oorspronkelijke bericht:

Sneeuw, ijs, Sochi. De Olympische Winterspelen komen er, zoals je ongetwijfeld al weet, aan. En de Samsung Galaxy Note 3 is de officiële ‘Olympic Games phone‘. En hoewel dit laatste ons niet zo heel veel zegt, is er nu wél de Galaxy Note 3 Olympic Edition.

samsung-galaxy-note-3-olympic-games-edition Samsung Galaxy Note 3 Olympic Games Edition (update: tijdelijk 100 euro cashback!)

De Galaxy Note 3 Olympic Edition is natuurlijk gewoon de Note 3 zoals we ‘m kennen. Maar wel inclusief exclusieve flipcover én kaartjes voor de Coolste Baan van Nederland – de schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Daarnaast maak je, als je de Note 3 O.E. aanschaft, een reis voor twee personen naar Sochi, een exlusieve schaatsclinic met Ireen Wüst, Bell Berghuis
of Bibian Mentel, én gesigneerde items van één van deze drie Olympische deelneemsters. Al met al een flinke stapel extra’s dus, bij jouw Galaxy Note 3.

De Note 3 Olympic Edition is exclusief verkrijgbaar bij KPN, waar je hem gratis krijgt bij een abonnement met een onbeperkt aantal belminuten en SMSjes, en 500 MB data op KPN’s supersnelle 4G netwerk. Check de precieze details bij KPN HIER!

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee