Samsung Galaxy A9 krijgt flink 6 inch beeldscherm

Samsung A serie leek al compleet met de komst van de Galaxy A3, de Galaxy A5 en de Galaxy A7. Toch zit er nog een XL broer in de pijpleiding: de Galaxy A9. Dit wordt, zo lijkt het, de grootste van de serie, met een schermdiagonaal van 6 inch.

samsung-galaxy-a9-scherm-6-inch-1024x282 Samsung Galaxy A9 krijgt flink 6 inch beeldscherm

Nog niet zo lang geleden zagen we de eerste technische specificaties van de Galaxy A9 opborrelen. Toen leek het toestel over een 5,5 inch groot scherm te beschikken, wat de positionering van de A9 wat onduidelijk maakte – tenslotte heeft ook de Galaxy A7 een 5,5 inch schermdiagonaal.

Nu duikt de A9 echter op in de Indiase importdatabase Zauba, met een – veel logischer klinkend – 6 inch beeldscherm. Of, om precies te zijn, het is de Chinese variant van de A9 die daar opduikt, met modelcode SM-A9000.

Of de Galaxy A9 naar Europa zal komen is lastig te voorspellen. De naam vast het toestel liet Samsung wereldwijd vastleggen, en ook hier zou er in principe plaats zijn voor een XXL phablet in de A serie, ‘boven’ de al vrij flinke A7. Maar pas als Samsung het toestel daadwerkelijk lanceert, zal hier duidelijk over komen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee