Eerste specificaties Samsung Galaxy A9 duiken op

Vooruit, nog één artikeltje over details van toekomstige Galaxy modellen – soms heb je nu eenmaal van die dagen, tenslotte. De aankomende Samsung Galaxy A9, dus.

samsung-galaxy-a9-specificaties Eerste specificaties Samsung Galaxy A9 duiken op

Van de komst van de Galaxy A9 weten we al geruime tijd, maar pas recent werd duidelijk dat ontwikkeling van het toestel vergevorderd is. Zó ver gevorderd, dat de eerste echte benchmark resultaten genoteerd kunnen worden. Of in ieder geval de technische details die het toestel achterliet bij het draaien van de AnTuTu test.

Als we de hierboven getoonde informatie mogen geloven, heeft de Galaxy A9 een 5,5 inch full HD beeldscherm, 3 GB werkgeheugen, 32 GB opslagcapaciteit en Qualcomm’s Snapdragon 620 processor – met ARM’s Cortex A72 processorarchitectuur.

Met een schermdiagonaal vergelijkbaar met de bestaande Galaxy A7, lijkt deze Galaxy A9 in feite een soort opvolger te zijn – zeker gezien de verbeterde specificaties – en niet zozeer een verdere toevoeging aan de bestaande Galaxy A serie.

Of en wanneer deze Galaxy A9 de Europese markt bereikt is op dit moment volledig onbekend.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee