Samsung Galaxy S6 (Edge/Plus) en J5 tip: update nu je Theme Store (zoekfunctie, categorieën)

Niet alleen verschijnen er wekelijks nieuwe thema’s voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus en natuurlijk de Galaxy J5. Ook de Theme Store wordt stukje bij beetje verder ontwikkeld. En je kunt deze nu updaten.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-j5-tip-theme-store-update Samsung Galaxy S6 (Edge/Plus) en J5 tip: update nu je Theme Store (zoekfunctie, categorieën)

Aanvulling: op sommige toestellen is de nieuwe Theme Store al met een recente firmware update meegekomen, zo blijkt. Probeer het dus – mocht je al een zoekfunctie boven in beeld zien zonder dat je de update hebt uitgevoerd, dan was dit bij jou het geval.

Het updaten van de Theme Store op de Galaxy S6 (Edge/Plus) of J5 is een fluitje van een cent: ga via je Thema’s optie naar de Theme Store. Je komt vanzelf op het scherm terecht waarin je de update kunt installeren – tik hiervoor op de enige ‘knop’ op het scherm: Bijwerken. Eventueel kun je hier ook aanvinken of je wilt dat dit soort updates altijd automatisch worden uitgevoerd.

De update brengt – eindelijk – een zoekmogelijkheid naar de Theme Store, waarbij het vaak voldoende is om te zoeken naar één eigenschap. Wil je een donker thema? Zoek op ‘black’ – bijvoorbeeld. Ook vind je onderin een uitgebreid overzicht met categorieën, zodat het makkelijker wordt om doeltreffend rond te browsen.

Update: zoals verwacht zijn vanaf nu – 29 oktober – ook betaalde thema’s te vinden in de Theme Store, na het uitvoeren van bovenstaande update.

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Praat mee