Nu ook betaalde thema’s in de Theme Store op de Galaxy S6 (Edge, Plus) en de J5

Tot nu toe boodt de Theme Store van de Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus en Galaxy J5 alleen gratis thema’s. Vanaf vandaag zijn er ook premium, betaalde thema’s te vinden.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-j5-premium-betaalde-themas-theme-store Nu ook betaalde thema's in de Theme Store op de Galaxy S6 (Edge, Plus) en de J5

Gisteren al arriveerde een update voor de Theme Store op de Galaxy S6 (op sommige toestelversies was deze al met de laatste update meegekomen – je herkent de nieuwe versie aan de zoekfunctie) en J5 die een zoekfunctie en categorieën met zich meebracht. En wie vandaag naar de Theme Store gaat, krijgt de melding dat er een paar ‘apparaatinstellingen gewijzigd’ zijn. Na het opnieuw starten van de Theme Store kunnen thema’s nu ook op prijs gesorteerd worden.

Op dit moment is het aanbod premium thema’s nog erg beperkt – eentje (!) om precies te zijn. Maar het begin is er. Waarom we vanuit Europa op dit moment nog geen toegang hebben tot meer betaalde thema’s is onduidelijk, maar hopelijk gaat dit aantal snel groeien. Tenslotte is de mogelijkheid om thema’s in te stellen een van de tofste verbeteringen die Samsung dit jaar aan haar TouchWiz interface toevoegde.

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Reacties

  • Michel zegt

   Het kan ook zijn dat de laatste versie van de Theme Store al bij de laatste firmware update zat (//www.galaxyclub.nl/2015/10/stagefright-patch-update-bereikt-unbranded-galaxy-s6-edge-t-mobiles-galaxy-s6/). Zit er een zoek functie in jouw Theme Store?

 1. rodney zegt

  Wel een zoek functie geen categorieen,en ook geen betaalde themes,ik heb wel dezelfde versie 1.01.38(20151021).
  Bedankt voor je reaktie.

  • Caroline zegt

   Ik heb precies hetzelfde. Dus wel dezelfde versie maar alleen de categoriën “populairst” en “meest recent”. Weet iemand waarom dit is?

Praat mee