Update: tot € 100,- cashback na aankoop Galaxy S7 (Edge)

Update: de cashback actie voor de S6 is natuurlijk alweer afgelopen, maar momenteel kun je wel tot 100 euro cashback krijgen bij de Galaxy S7 (Edge) – mits je ‘m tot en met 4 december koopt.

De Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus waren Samsung's paradepaardjes in 2015, en het zijn ook nu – na de komst van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge – nog steeds erg prettige telefoons met een uitmuntende camera. Tevens zijn ze erg geschikt voor gebruik in combinatie met de Gear VR virtual reality headset. En het grote voordeel van de Galaxy S6 anno 2016: hij is een stuk milder geprijsd.

Wie uiterlijk 8 mei een telefoon uit de Galaxy S6 serie koopt bij Mobiel.nl, GSMWijzer, Typhone, Belsimpel of Coolblue krijgt van Samsung € 50,- teruggestort. Het maakt niet uit of je een los toestel aanschaft, of eentje in cominatie met een abonnement.

Zoals altijd bij dit soort acties, moet je na aankoop het deelname formulier invullen, en aankoopbon en streepjescode (met IMEI nummer en EAN code) uploaden via Samsung's eigen actiepagina HIER. Dit dient voor 22 mei te gebeuren.

De verschillende Galaxy S6 modellen vind je bij de deelnemende winkels:

De kleine lettertjes van de actie vind je in een aparte PDF, HIER. Uiteraard kom je de beste Galaxy S6 aanbiedingen van bovengenoemde winkels ook tegen in onze eigen prijsvergelijkers:

Oorspronkelijke bericht (actie 2015, niet meer actueel):

Bijna, want je hebt nog een paar dagen om te profiteren van € 75,- korting of geld terug – afhankelijk van waar je jouw S6 model bestelt. Hieronder vind je alle details. Update: inmiddels is deze actie afgelopen. Check ons overzicht van goedkoopste Galaxy S6 (Edge/Plus) aanbiedingen voor andere actuele voordelige deals. 

Als je tot en met 1 november een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of een Galaxy S6 Edge+ koopt, kun je via Samsung zelf € 75,- terug krijgen. Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat lees je via Samsung's eigen actiepagina.

Let op: Koop je een Galaxy S6 variant in Samsung's eigen shop (HIER), dan hoef je tijdens de aankoop alleen de speciale actiecode NLBACK75 in te voeren, en de € 75,- wordt direct verrekend. Zo bespaar je jezelf de rompslomp van de rest van de deelname aan de actie.

Voordat je nu begint te balen als een stekker omdat je voor 21 september Galaxy S6 Edge+ hebt gekocht: niet getreurd! Heb je dat toestel vanaf 13 augustus aangeschaft, dan kun je alsnog meedoen aan dezelfde cashback actie. Hoe dat in zijn werk gaat lees je op de speciale actiepagina.

Lees de reacties (15)

  • Ik wil graag de Samsung galaxy s6plus bestellen en in termijnen betalen. Zou dat bij jullie kunnen? Graag reactie hierop. . Mvg.

  • Ik voel me genept , heb alles geprobeerd , twee en mail adressen ingevoerd plus wachtwoord en ik kom NIET verder met registreren. Daaaag 75 euro

  • Beste,

    Om mijn cashback terug te krijgen moet ik op een formulier een 880680........ nummer ingeven. Waar kan ik dat vinden?
    Dank voor wie me kan helpen...

    Groetjes,

  • al heeeel lang geleden alles ingevud voor de cash back aktie van mijn samsung s6 ,,, maar nog steeds niks ontvangen op mijn rekening... hoe lang gaat dit duren??

  • Cashback acties van Samsung deugen niet.
    Mijn zoon en schoondochter hebben nog cashback nooit ontvangen voor actieve Samsung galaxy s3.
    Zelf eveneens geen cashback ontvangen van een actieve Samsung gala s3 en van een s5 mini.
    Opzichte fijne telefoons, maar de cashback acties worden niet uitbetaald.

1 2
Gerelateerde artikelen