Weekend tip: waar is de Samsung Galaxy S6 (Edge, Plus) het goedkoopst (abonnement en los)?

Nu de Galaxy S6 cashback actie weer is afgelopen, loont het nog meer dan normaal de moeite om je goed te oriënteren voor je een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge Plus aanschaft. Waar vind je de S6 van jouw keuze het goedkoopst, los danwel in combinatie met abonnement? Wij bieden overzicht in een bos van aanbiedingen!

goedkoopste-samsung-galaxy-s6-edge-plus-los-met-abonnement Weekend tip: waar is de Samsung Galaxy S6 (Edge, Plus) het goedkoopst (abonnement en los)?
Om het allemaal overzichtelijk te houden, vind je hieronder per Galaxy S6 variant een overzicht van de goedkoopste abonnementen per provider, vergeleken bij een groot aantal Nederlandse winkels. Bij de meesten krijg je je toestel zonder bijbetaling – maar soms is het voordeliger een klein beetje extra te betalen in ruil voor lagere abonnementskosten.

Kies voor welk toestel je naar onze uitgebreide abonnementsvergelijker wilt gaan:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel