‘Samsung werkt ook aan Galaxy S7 Plus’

Het is alweer verrassend druk in het geruchtencircuit rond de Samsung Galaxy S7. En dan is het onvermijdelijk dat sommige geruchten klinken als een open deur. Zo werkt Samsung naast de gewone Galaxy S7 kennelijk ook aan een Galaxy S7 Plus.

samsung-logo 'Samsung werkt ook aan Galaxy S7 Plus'

Waar Samsung dit jaar het mini-concept lijkt te hebben geschrapt – geloofwaardige informatie over een Galaxy S6 Mini is en blijft ruimschoots afwezig – doet het bedrijf goede zaken met de Galaxy S6 Edge Plus. En dus mag het voor niemand een verrassing heten dat het topmodel van volgend jaar – de Galaxy S7 – ook als XL variant ontwikkeld wordt, die we voor nu maar even Galaxy S7 Plus zullen dopen.

Overigens noemt de bron van dit nieuws tussen neus en lippen door alvast exacte schermdiagonalen voor beide Galaxy S7 modellen. De standaard toestelversie zou een 5,2 inch beeldscherm krijgen, terwijl de Galaxy S7 Plus maarliefst voorzien zal zijn van een 5,8 inch display.

Of er ook nog een Galaxy S7 Edge komt, of dat het edge scherm standaard wordt in de Galaxy S serie is vooralsnog niet bekend.

Al met al moge duidelijk zijn dat de hierboven genoemde toestellen pas in de loop van 2016 gelanceerd zullen worden. Voor nu is toch echt de kersverse Galaxy S6 Edge Plus het neusje van Samsung’s XL-zalm.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee