Design Samsung Galaxy Note 5 mogelijk nu al te zien op renders

Wat zeg je? Een paar afbeeldingen van wat mogelijk het design van de Samsung Galaxy Note 5 zou kunnen zijn? Prima, maar doe ze maar met een korreltje zout, voor de zekerheid.

samsung-galaxy-note-5-afbeeldingen-video Design Samsung Galaxy Note 5 mogelijk nu al te zien op renders

Het Franse NoWhereElse heeft weer eens wat afbeeldingen in de vingers gekregen, met daarop dit keer mogelijk de Galaxy Note 5. Houdt hierbij wel in gedachten dat de kans niet gering is dat het hier getoonde uiterlijk allerminst het definitieve design van het toestel is.

Toch bieden de afbeeldingen – handigerwijs verpakt in de onderstaande video – wel houvast wat betreft de richting die Samsung mogelijk in slaat met de Galaxy Note 5. Sommige elementen doen uiteraard denken aan de Galaxy S6 en S6 Edge, zoals de speaker in de onderrand. Ook de LED flitser die naast de cameralens zit valt in dit rijtje.

De USB poort lijkt hier – in tegenstelling tot recente geruchten – niet van het Type C te zijn. Aanwijzingen over de aanwezigheid van een microSD slot zien we niet, en mogelijk zal ook de achterklep van de Note 5 niet verwijderbaar zijn. Daarvoor biedt het toestel heel misschien dan wel een flinke 4100 mAh accu – tenminste, als die geruchten wel kloppen.

Verder zal de Note 5 vermoedelijk een 5,7 of 5,9 inch Super Amoled scherm hebben met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels – een 4K UHD resolutie lijkt ons niet waarschijnlijk, vooralsnog. De lancering wordt begin september verwacht, voor de start van de Berlijns IFA beurs.

Praat mee