Uitrol Android 5.1.1 update voor de Samsung Galaxy S6 (Edge) start in de VS

Hoewel we hier waarschijnlijk nog even moeten wachten op de Android 5.1.1 update voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge kunnen sommige Amerikaanse gebruik(st)ers deze vandaag al installeren.

samsung-galaxy-s6-android-5-1-1-update-vs Uitrol Android 5.1.1 update voor de Samsung Galaxy S6 (Edge) start in de VS

Het is de Amerikaanse tak van provider T-Mobile die als eerste ter wereld de update naar Android versie 5.1.1 voor zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge beschikbaar heeft gesteld. Dit is opvallend snel, met name omdat een vroege testversie van de nieuwe software pas zeer recent opdook.

Met de update komen – naast prestatieverbeteringen – nieuwe features naar de beide S6 varianten, waaronder een verbeterd systeem om handmatig de belichting van foto’s aan te passen, en de optie om S Finder en Snel verbinden in het notificatiescherm te verbergen. Of het ook mogelijk is om foto’s in het RAW formaat op te slaan, en om meerdere gebruikersaccounts te maken wordt hopelijk op korte termijn duidelijk.

De start van de update vandaag komt aardig overeen met eerdere berichten. Wanneer de update in Nederland beschikbaar zal zijn is moeilijker te voorspellen – laten we het voorzichtheidshalve maar houden op ergens deze of volgende maand.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee