‘Uitrol Android 5.1 update Samsung Galaxy S6 en S6 Edge vanaf juni’

Eerder al kon je lezen dat de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge met de update naar Android 5.1 een aantal nieuwe features krijgen, zoals een Multi-user of Gast modus, en de mogelijkheid om foto’s in het RAW formaat op te slaan. Maar wanneer komt die update dan eigenlijk? Mogelijk al volgende maand, zo beweren nieuwe geruchten.

samsung-galaxy-s6-android-5-1-lollipop-update-wanneer 'Uitrol Android 5.1 update Samsung Galaxy S6 en S6 Edge vanaf juni'

Van de Canadese provider Rogers komt het nieuws dat zowel de Galaxy S6 als de S6 Edge de update naar Android 5.1 Lollipop in juni zullen krijgen. Hoewel hier in Nederland natuurlijk niemand zijn of haar S6 dáár heeft gekocht, is het een veilige aanname dat de update dan ook rond dezelfde tijd elders ter wereld uitgerold zal worden – al blijft het zoals gewoonlijk afwachten wanneer een specifieke update precies hier in Nederland zal arriveren.

Behalve de genoemde nieuwe features, bevat Android 5.1 zelf voornamelijk fixes voor problemen in Android 5.0. Grote visuele of praktische veranderingen zal de update niet brengen.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. johan zegt

    Ik wil een update voor mijn note 4 naar 5.1 ! of moeten we weer een half jaar wachten? ooh nee wacht dan is de note 5 al uit, dus duurt het nog langer…

Praat mee