Samsung test Android 5.1.1 voor de Galaxy Note 4

samsung-galaxy-note-4-android-5-1-1-update-1 Samsung test Android 5.1.1 voor de Galaxy Note 4Hoewel de Samsung Galaxy Note 4 vrij laat pas de update naar Android Lollipop kreeg, lijkt het toestel aardig vooraan in de rij te staan voor een update naar Android 5.1.1.

Geruchten over aankomende updates naar Android versie 5.1.1 hadden tot nu toe vooral betrekking op de Galaxy S6, maar nu voegt dus ook de Galaxy Note 4 zich in dat rijtje. Samsung werkt op dit moment aan de nieuwe software voor het toestel, zo hebben de mensen van Sammobile vernomen van hun insiders. Bijgevoegd beeldmateriaal laat weinig ruimte voor twijfel.

Wanneer Android 5.1.1 naar de Galaxy Note 4 – die nu op Android 5.0.1 draait – komt is verder niet bekend. Het werk aan de nieuwe update bevindt zich in een vroeg stadium. Grote vernieuwingen brengt versie Android 5.1 niet met zich mee. Er zijn vooral verdere bugfixes tenopzichte van eerdere Lollipop versies, en een reeks kleine optimalisaties aanwezig.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Ron zegt

    Die update lijkt me zinvol. Bij het ivergaan naar lollipop blijkt ineens mijn schermbeveiliging anders te zijn (vegen kan niet meer), mijn agenda waarin ik mijn organisatie heb zitten per dag, geeft de aantallen personen niet meer weer en bij WA ging voorheen alleen mijn led lampje branden, dat kan nu niet meer. Het doet het gewoon niet. Ik vind daarvoor zo’n toestel eigenlijk te duur. Ik zou gewoon mijn hele administratie erop moeten kunnen doen. Nou, dat durf ik nu niet meer. Toch maar weer terug naar het oude vertrouwde Windows. Komt nu met Windows 10 die ook op smarttelefoons is te draaien.

  2. Thesamsunlu zegt

    Hopelijk krijg ik deze update snel. Sinds de Lollipop 5.0.1 heb ik problemen met mijn toetsenbord. Als ik de Chrome brouwser open en op de adresbalk tik, komt mijn toetsenbord niet tevoorschijn. Ik moet nogmaals op de adresbalk tikken voordat de toetsenbord tevoorschijn komt. Het is misschien iets kleins, maar toch wel irritant als het telkens gebeurt. Hopelijk wordt dit probleem opgelost met 5.1.

    Voor de rest ben ik absoluut tevreden met Lollipop, vooral qua batterijduur. Mijn batterij houdt aanzienlijk langer vol.

Praat mee