Samsung licht in drie video’s de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge toe

Direct na de onthulling van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge publiceerde Samsung de bijbehorende introductievideo’s. En nu volgen er nog drie uitgebreidere filmpjes die design, hardware en camera onder de loep nemen.

samsung-galaxy-s6-edge-features-video Samsung licht in drie video's de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge toe

Onder de wat maffe noemer official hands-on laat Samsung in drie video’s de belangrijkste punten van de Galaxy S6 en de S6 Edge de revue passeren. Uiteraard komt er maar weinig voorbij dat we niet al eerder in verschillende artikelen beschreven, maar nu heb je dus een aardig overzicht van beide toestellen in – in totaal – ruim acht minuten.

Met name de camera video laat beknopt maar helder allerlei handige snufjes zien waar Samsung de camera van de Galaxy S6 en S6 Edge mee heeft uitgerust, inclusief het feit dat de camera app altijd op stand-by staat. Hierdoor kun je deze op ieder moment binnen 0,7 seconden starten, door simpelweg twee keer achter elkaar op de Home knop te drukken. Natuurlijk kon je gisteren al zien hoe goed de beeldstabilisatie van de camera van beide toestellen is.

De video’s van boven naar beneden: Galaxy S6 en S6 Edge design, camera en hardware.Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee