Officiële introductievideo Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Natuurlijk hoort er bij de lancering van een nieuw toestel – pardon, toestellen, in het geval van de zojuist onthulde Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge – een introductievideo. Daarin komen de belangrijkste punten die Samsung in haar presentatie ook al noemde nog een keer beknopt voorbij.

samsung-galaxy-s6-galaxy-s6-edge-introductie-video Officiële introductievideo Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

De komende tijd zullen we hier op Galaxy Club natuurlijk uitgebreid alle snufjes, features en details van van de Galaxy S6 en S6 Edge gaan bespreken. Voor nu laten we Samsung’s video slash PR-afdeling nog even zelf de hoogtepunten van beide nieuwe telefoons doornemen, inclusief semi-bombastische achtergrond muziek, natuurlijk. Zo komt de camera voorbij met realtime HDR en tracking autofocus, maar ook de wat nerdy technische hoogstandjes als de 14nm 64 bit processor en het LPDDR4 geheugen worden genoemd.

En natuurlijk wordt het design nog eens extra  belicht, want ja – het is lang geleden dat een Galaxy S topmodel zoveel aandacht kreeg, en trok, vanwege het design. Al geldt dat natuurlijk voor de Galaxy S6 Edge in sterkere mate dan voor de ‘platte’ S6, hoewel die er ook wezen mag. Check verder ook alle details over de Galaxy S6 onthulling, en over de lancering van de Galaxy S6 Edge.

Maargoed, aldus:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee