Voor de leuk: mooie Samsung Galaxy S6 en S6 Edge concepten (+ nog ’n teaser)

Met nog ruim een week te gaan groeit langzaam maar zeker de nieuwsgierigheid naar de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Of nouja, misschien niet langzaam, maar bij menigeen wel degelijk zeker. En daar spelen zowel Samsung zelfs, als handige grafische ontwerpers handig op in. Het resultaat van vandaag: één officiële teaser, maar vooral ook een mooi gemaakt conceptfilmpje, waarin we beide Galaxy S6 varianten – conform de laatste geruchten – uitgebreid kunnen bekijken.

samsung-galaxy-s6-edge-concept-video Voor de leuk: mooie Samsung Galaxy S6 en S6 Edge concepten (+ nog 'n teaser)

We beginnen bij Samsung’s nieuwste teaser, die traditiegetrouw de wereld ingetwitterd werd. Na eerdere soortgelijke plagerijtjes, waarin de batterij en de mogelijk tot draadloos opladen centraal leek te staan, wordt de focus nu verlegd naar het design van de Galaxy S6. Niet dat we echt iets te zien krijgen – het blijft tenslotte een teaser – maar met een beetje fantasie zien we hints naar metaal en mogelijk ook glas. Over het gebruik van beide materialen viel eerder al vaker iets te lezen.

En dan is er dus nog een onofficiële, maar daarom niet minder mooie video die gemaakt werd met alle recente Galaxy S6 en S6 Edge puzzelstukjes in het achterhoofd. Natuurlijk, onlangs nog konden we al kijken naar andere gedetailleerde plaatjes van de Galaxy S6, maar nu zien we dan ook zijn broertje met een dual edge scherm in volle glorie.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee