Meer teasers voor de Samsung Galaxy S6 knipogen naar batterij

Met nog maar anderhalve week te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy S6 deelt het bedrijf steeds meer kleine teasers uit. Wat ze precies betekenen is een kwestie van interpretatie – maar ze lijken in ieder geval te knipogen naar de batterij van het toestel, en/of iets met snelheid.

samsung-galaxy-s6-teasers-batterij Meer teasers voor de Samsung Galaxy S6 knipogen naar batterij

In ieder geval suggereren de slogan Get more done, get more timeen Stop less, discover more te wijzen op een batterij die het langer volhoudt – al wijzen recente geruchten op een accucapaciteit van de Galaxy S6 die relatief bescheiden zou zijn. Mogelijk is ook de snelheid waarmee het toestel op kan laden relevant, zodat je meer tijd overhoudt. Ofzoiets.

Intrigerend is vooral het logo dat herhaaldelijk opduikt: een soort bliksem die boven wat een platliggende telefoon lijkt. Of dit een nieuwe hint is naar een mogelijk sterk verbeterde manier van draadloos opladen – waar de Galaxy S6 dan ook nog eens standaard mee uitgerust is – weten wij natuurlijk ook niet. Maar het heeft er wel alle schijn van.

Zoals je inmiddels al wel weet: op 1 maart weten we meer, als Samsung de Galaxy S6 officieel lanceert.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee