Schematische afbeelding Samsung Galaxy S6 toont 6,91 mm dunne body, 5 inch scherm

Er duikt de laatste dagen verrassend veel beeldmateriaal op van de Samsung Galaxy S6. En hoewel we het toestel zelf ook nu niet te zien krijgen, toont een schematische afbeelding een aantal interessante details.

samsung-galaxy-s6-tekening-1 Schematische afbeelding Samsung Galaxy S6 toont 6,91 mm dunne body, 5 inch scherm

In principe zien we op de in Zuid-Korea zelf opgedoken tekeningen een Galaxy S6 die aardig lijkt op het recent opgedoken frame. En dit keer staan de afmetingen er handigerwijs bij vermeldt.

Als de gegevens kloppen is de Galaxy S6 6,9 millimeter dun, en heeft het scherm een diagonaal van – zoals al vermoed – vijf inch. De behuizing is ongeveer net zo lang als die van de Galaxy S5, maar wel een fractie smaller.

samsung-galaxy-s6-tekening-21 Schematische afbeelding Samsung Galaxy S6 toont 6,91 mm dunne body, 5 inch scherm

Als het Samsung ook nog zou lukken om in deze slanke body een accu te proppen van, laten we zeggen, 3000 mAh, dan zou dit een aardig staaltje technologie kunnen noemen – vooropgesteld dat het allemaal klopt, natuurlijk.

Volgens andere geruchten heeft de Galaxy S6 een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 64 bit 14nm Exynos processor, en een 16 of 20 megapixel camera. Op één maart komen we alle details te weten, als Samsung het toestel aan de wereld toont.

Wil jij van ons een berichtje ontvangen zodra de Galaxy S6 daadwerkelijk verkrijgbaar is in Nederland? Schrijf je dan nu in voor onze email notificatie:

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee