Import data bevestigt 5-inch display op de Galaxy S6

Naar verwachting gaat Samsung volgende maand tijdens de MWC (2 – 5 maart) in Barcelona de Galaxy S6 officieel onthullen. Ondertussen zijn er al een hoop hardware en software specs (lees: geruchten) gelekt behalve over de mogelijke grootte van het display.

Samsung-Galaxy-S6-SM-G920V-Screen-Size Import data bevestigt 5-inch display op de Galaxy S6

Nieuwe import data van Zauba wekt nu de impressie dat Samsung’s nieuwste vlaggenschip een 5-inch display zal hebben, dat is een kleine 0.1 inch kleiner dan het beeldscherm van de huidige Galaxy S5. Het kan goed zijn dat het hier om een prototype variant gaat en dat het uiteindelijk display dus groter (of kleiner) zal uitvallen. Daarnaast zien we nog een extra S6 model in de lijst opduiken, namelijk de SM-G920F, die later deze maand zal worden geïmporteerd in India. 

Al we de geruchten tot op heden mogen geloven dan zullen de specs van de uiteindelijke Galaxy S6 er ongeveer zo uit komen te zien:

  • 5-inch QHD Super AMOLED siplay
  • 64-bit octa-core Exynos 7420 processor
  • Mali-T760 GPU
  • 3 GB RAM
  • 32 GB opslag
  • 20 mp camera met 4K opname modus en optische beeldstabilisatie
  • 5 mp camera aan de voorzijde

Maar zoals altijd is het simpelweg wachten tot de officiële onthulling..

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee