Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6

Uit China komen opvallend geloofwaardige foto’s van het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6, die geheel in ‘phone-leak’-stijl kennelijk op de WC genomen zijn.

samsung-galaxy-s6-aluminium-frame Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6

De foto’s, die een aardig beeld geven van sommige facetten van de Galaxy S6, sluiten goed aan bij andere, recent opgedoken informatie waaruit zou blijken dat de hartslagmonitor naast de camera zit, in plaats van eronder. Via een Chinese website zijn ze de wereld ingeslingerd.

Alle benodigde knoppen en aansluitingen zijn aanwezig, en de hoeken doen aan de buitenzijde denken aan het design dat we al kennen van bijvoorbeeld de Galaxy Note 4. De speaker zit aan de onderkant, evenals de koptelefoon aansluiting. De Galaxy S6 lijkt vrij dun te worden, hoewel ook niet zo slank als de A serie – rond een millimeter of zeven.

samsung-galaxy-s6-aluminium-frame-5-150x150 Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6samsung-galaxy-s6-aluminium-frame-4-150x150 Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6samsung-galaxy-s6-aluminium-frame-3-150x150 Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6samsung-galaxy-s6-aluminium-frame-2-150x150 Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6samsung-galaxy-s6-aluminium-frame-1-150x150 Dit is het aluminium frame van de Samsung Galaxy S6

Het hier getoonde frame lijkt geen plaats te bieden aan een gebogen edge scherm, laat staan een scherm dat aan beide zijkanten om de rand buigt. We zien hier dus de ‘normale’ Galaxy S6, waardoor wederom bevestigd wordt dat de edge schermen naar een aparte toestelvariant komen.

Natuurlijk valt uit deze foto’s verder niet zoveel af te leiden over de verdere specificaties van de Galaxy S6. Uit eerdere geruchten weten we dat het beeldscherm een diagonaal zal hebben van ruim vijf inch, met een QHD resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Een 64 bit Exynos processor met acht rekenkernen moet ervoor zorgen dat het een van de snelste telefoons van 2015 zal zijn, en kiekjes kunnen gemaakt worden met een 16 of zelfs 20 megapixel camera met OIS – optische beeldstabilisatie, in normaal Nederlands.

De onthulling van de Galaxy S6 vindt plaats op zondag 1 maart.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

    • Annoniem zegt

      Sinds wanneer hebben iPhone’s vierkante schermen, en een hartslagmonitor? Sinds wanneer hebben (nieuwe) iPhone’s de connectie banden aan de boven- en onderkant? Sinds wanneer hebben iPhone’s een infrarood sensor? Sinds wanneer hebben iPhone’s een poort voor een Micro SD kaart?

Praat mee