Eerste glimp van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Note 4

De Galaxy Note 4 is een van de eerste Samsung toestellen die straks een update zal krijgen naar Android 5.0 Lollipop, de allernieuwste versie van het besturingssysteem. Voor de Galaxy Note 3 zagen we al een preview van de nieuwe software, en krijgen we een eerste blik op een Galaxy Note 4 met Lollipop.

samsung-galaxy-note-4-android-5-lollipop-1 Eerste glimp van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Note 4

Via Twitter toont één van de mannen van Sammobile twee foto’s van de nieuwe Android versie op de Galaxy Note 4, dat volgens hem er min of meer zo uitziet als op de Galaxy S5. En inderdaad, de foto’s tonen de nieuwe notificaties op het vergrendelscherm en Android 5.0 Lollipop’s easter egg die ‘bewijst’ dat het inderdaad om deze versie van het besturingssysteem gaat.

samsung-galaxy-note-4-android-5-lollipop-2 Eerste glimp van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Note 4

Veel meer zien we nog niet, maar schijnbaar volgt er later deze week een preview in videovorm, waarin we ongetwijfeld een stuk meer te weten komen over de nieuwe software.

Een uitgebreid overzicht van alle vernieuwingen/veranderingen in Android 5.0 kun je HIER vinden – over welke toestellen de update zoal zullen krijgen, en wanneer, speculeren we HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee