Android 4.4 KitKat arriveert voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini

En daar is dan de Android 4.4.2 KitKat update voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini, nadat deze eerder al beschikbaar was voor Vodafone en T-Mobile’s toestelversies.

samsung-galaxy-s4-mini-update-november-knox Android 4.4 KitKat arriveert voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini

Met de update van vandaag zijn dus alle varianten van de Galaxy S4 Mini in Nederland voorzien van deze nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

De update, met firmwareversie XXUCNH5, brengt samen met Android 4.4.2 een klein aantal cosmetische veranderingen met zich mee, waaronder witte icoontjes in de notificatiebalk. Alle vernieuwingen in Samsung’s versie van Android 4.4 beschreven we HIER al.

Je kunt de update van vandaag op jouw unbranded – dus niet bij een provider aangeschafte – Galaxy S4 Mini installeren via het toestel zelf, en natuurlijk met Samsung Kies op je computer.

Heb jij de update geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

 1. evert van laar zegt

  Vandaag OTA XXUCNH5 geïnstalleerd op GT-I9195. Sindsdien is data verbinding slechter (hooguit 3G of h+) die normaal 4G was (hi 4G abo). Batterij loopt sindsdien veel sneller leeg.

 2. Bert Teunisse zegt

  Vandaag binnengehaald en eigenlijk geen problemen.Had 4G er toch al weer afgehaald dus daar kan ik niks over zeggen. Wel meteen de launcher van Google er op want dat gaat nu makkelijker. De rest is afwachten!

 3. Bram zegt

  Eergisteren de update uitgevoerd. Sindsdien veel problemen met de verbinding naar mijn Gear. Ook al 2 keer te maken gehad met een spontane reboot.

 4. zegt

  Update goed gegaan alleen de sync van mijn mail werkte totaal niet meer hierna(stond wel aan),alles gewist en opnieuw ingevoerd,alles werkt nu…af en toe wifi wegval,en batterij loopt sneller leeg merk ik….af en toe denk ik…had ik wel een Samsung moeten kopen..dit moet eigenlijk allemaal niet kunnen,je betaald immers voor een goed product,en als men nu bij Samsung alles snel op de rit kreeg…nee we laten de klant weer maanden wachten tot we het oplossen.

 5. wo zegt

  Waardeloos wat een verslechtering.
  Kreeg de update dit weekend voor mijn kiezen, sindsdien loopt mijn batterij binnen een dag leeg, (in 2 uur ben ik 40% batterijduur kwijt) waar ik voorheen toch wel minimaal 2 dagen zonder laden kon doen. Ik weet niet hoe ik dit goed moet krijgen. Mijn telefoon is ook hartstikke warm het lijkt wel alsof hij de hele tijd aan staat. Ik baal hier gigantisch van!!

 6. Frank zegt

  Ik heb nog steeds geen update, ook niet als ik handmatig check. Zou het met Kies wel lukken? Of moet ik geduld hebben? Ik heb een unbranded toestel en zit bij Vodafone.

 7. Gerrit zegt

  Afgelopen vrijdag (17-10) ge-update, en geen enkel probleem tot zo ver.
  Toestel is sneller, en batterij gaat langer mee.
  De echte test voor mijn wordt het koppelen van een (nog aan te schaffen) Hartslagmeter via BT.
  So far, so good.

 8. zegt

  Sinds ik de KitKat update heb gedaan,kent mijn pc de telefoon niet meer. (windows xp)

  Het probleem is als volgt: Zodra ik mijn micro USB kabel aansluit(origineel die ik altijd gebruikt heb) op de USB poort, krijg ik wel op mijn telefoon een bericht dat mijn telefoon aan het opladen
  is, maar een data USB verbinding is niet mogelijk.,de pc geeft ook niks aan dat er iets verbonden is.

  Ook Kies opnieuw instal help,ook usb drivers opnieuw instal

  Wie kan helpen,ook dit schijnt een samsung probleem te zijn als ik zo rondkijk op internet,maar een goede oplossing kan ik niet vinden.

  groet Martin

 9. Diana zegt

  Wat een Troep…
  Heb spijt dat ik de update moest uitvoeren.
  Niks werkt meer als voor heen.
  Heb meerdere mobiele winkels afgelopen , en niemand weet wat te doen !!!
  Heel raar.. Mail werkt niet meer.
  Ook batterij loopt achterlijk snel leeg,niet te geloven.
  Gaat bij opstarten niet meer automatisch io WiFi.
  Elke keer zelf opnieuw instellen . Ik word er dood ziek van.
  Voor mij nooit geen “SAMSUNG” ..
  Zelf Google start niet meer op.
  Bedankt samsung.
  Met jullie achterlijke zooi !!

 10. Saskia zegt

  Heb ‘m nu ongeveer een maand en tot de update van gisteren (6-12-2014) ging alles goed.
  Vanochtend de telefoon met de USB-kabel die ik altijd gebruik aan de computer gezet, voordat ik even wegging was de batterij rond de 90%, kom ik weer terug staat de batterij op 80%, terwijl die wel aangesloten is op de computer. Telefoon was ook heel erg warm, nog niet eerder gemerkt dat die zo warm was. En hij lijkt een stuk trager, met apps opstarten etc. Heb ‘m nu uitgezet en gewoon via het stopcontact aan de lader, kijken hoe dat gaat… Hoop dat het verbeterd.

 11. Jolanda zegt

  Ik heb ook nog steeds geen update. Unbranded toestel via Belsimpel bijna een jaar in bezit. Dochter heeft ‘m net 2 maand en vorige week update gehad. Man nieuwe besteld via Hollandsnieuwe en krijgt ‘m met de update. Ik check regelmatig via de software update, maar dan krijg ik de melding dat de laatste updates zijn geïnstalleerd. Hoe gaat dat uitrollen eigenlijk in zijn werk?

 12. Marcel Ensink zegt

  Hallo,
  In November SAMSUNG GALAXY S 4 MINI (via Hollandsnieuwe, dus internet  ) aangeschaft. Na alle apps etc. te hebben geïnstalleerd was de accu na zo’n 12 uur leeg. Complete fabrieksherstel (reboot) gedaan en opnieuw alle apps geïnstalleerd en het toestel werkte prima. De batterij ging nu bij normaal gebruik wel 2 dagen mee. Na een paar dagen moest ik een update installeren van Samsung, een stabiliteitsupdate. Dit gedaan en daarna was het weer helemaal mis. CONCLUSIE; SAMSUNG GEEFT FOUTE UPDATE SOFTWARE WAARDOOR DE ACCU WEER LEEGLOOPT IN 12 UUR. Ook de wifi verbinding werd verpest en viel steeds weg. Dat laatste heb ik verholpen door een paar keer opnieuw op te starten en een keer de accu eruit te halen en te herplaatsen. TOCH BLIJFT DE ACCU VEEL TE SNEL LEEG GAAN. SAMSUNG STABILITEITS UPDATE IS DUS DE BOOSDOENER!!!!!!
  Wat is hieraan te doen? Kan wel weer opnieuw alles rebooten en installeren, maar heb wel wat anders te doen. En opsturen (heb garantie) is ook weer een drama natuurlijk.
  Met vriendelijke groet,
  Marcel

Praat mee