Meer specificaties Samsung Galaxy A3 duiken op

Zagen we vorig week al dat de Samsung Galaxy A3 – de vermoedelijke naam van het toestel met modelcode SM-A300 – over een 64 bit processor beschikt, nu duiken er nog meer specificaties op via de Chinese certificatieinstantie TENAA.

samsung-galaxy-a3-sm-a300-specificaties-tenaa Meer specificaties Samsung Galaxy A3 duiken op

Het toestel dat nu opduikt op de website van TENAA is in feite de SM-A3000 – de Chinese versie van de Galaxy A3, en foto’s ontbreken helaas vooralsnog. Dat neemt niet weg dat we te weten komen dat het toestel 130 bij 66 millimeter meet, en 6,9 millimeter dun is – geheel in lijn met andere toestellen in de nieuwe A serie, evenals de Galaxy Alpha. Ter vergelijking: de Galaxy S5 is ‘ maarliefst’ 8,1 millimeter dik, de nieuwe Galaxy Note 4 zelfs 8,5.

De Galaxy A3 heeft 8 GB interne opslagcapaciteit, en – net als zijn grotere broer, de Galaxy A5 – een camera aan de voorkant met een 5 megapixel resolutie. Aan de achterzijde vinden we een 8 MP sensor.

Het scherm heeft een resolutie van 960 bij 540 pixels – dat wisten we al – en een diagonaal van 4,52 inch. Deze is van het Amoled type.

Inmiddels is de A3, net als de A5, zovaak opgedoken op verschillende plaatsen, dat een onthulling niet ontzettend lang meer op zich kan laten wachten.

Beste Galaxy A3 deals per provider

Praat mee