Woensdag, 3 september, 15:00 – lancering Samsung Galaxy Note 4 live te volgen

De onthulling van de Samsung Galaxy Note 4 vindt, zoals we al wisten, op woensdag drie september plaats. Het hele gebeuren is natuurlijk ook live te volgen.

samsung-galaxy-note-4-unpacked Woensdag, 3 september, 15:00 - lancering Samsung Galaxy Note 4 live te volgen

Hierboven is dan eindelijk de officiële uitnodiging te zien die Samsung voor de lancering van de Galaxy Note 4 de wereld in slingerde. En zoals het hoort maakt de slogan van Unpacked 2014 Episode 2 geen geheim van de ster van de show: ‘Note the date’.

En om voor de vorm een blik te werpen op de hints die Samsung wel vaker in dit soort berichten verpakt: we zien een vernieuwd Air Command menu, zónder S Finder symbool, en met een optie om vrij vormen te selecteren. Dit laatste is niks nieuws natuurlijk, maar kennelijk is nu besloten deze functie direct in Air Command in te bakken.

De lancering van de Galaxy Note 4 – zeer waarschijnlijk vergezeld van die van de Gear VR virtual reality bril – vindt weliswaar in Berlijn plaats, maar simultaan zijn er ook evenementen in Peking en New York. Om 15:00 gaat het circus van start, en via Samsung’s YouTube kanaal is alles live te volgen voor iedereen die níet in Berlijn, Peking of New York aanwezig is.

De Galaxy Note 4 is waarschijnlijk uitgerust met een 5,7 inch Super Amoled scherm met 2560 bij 1440 pixels, een 16 megapixel camera – al dan niet met optische beeldstabilisatie – en een S Pen die een paar nieuwe trucs heeft geleerd.

Na de lancering op 3 september ligt het toestel nog dezelfde maand in de winkels. Wil je een bericht ontvangen zodra de Galaxy Note 4 in ons land verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie, linksboven op de pagina.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee