Bevestigd: onthulling Samsung Galaxy Note 4 tijdens Unpacked evenement op 3 september

Tot nu toe was al vrij duidelijk dat de Samsung Galaxy Note 4 op of rond 3 september gelanceerd zal worden. Een uitnodiging voor Samsung’s Unpacked evenement op die datum maakt aan alle speculatie een einde.
wpid-samsung-galaxy-note-4 Bevestigd: onthulling Samsung Galaxy Note 4 tijdens Unpacked evenement op 3 september

Zoals ieder jaar heeft Samsung er ook nu weer voor gekozen de volgende Note te onthullen aan de vooravond van de Berlijnse IFA beurs. Natuurlijk wordt de Galaxy Note 4 niet bij naam genoemd in verband met dit Unpacked evenement, maar dat dit hét toestel is dat daar in de schijnwerpers zal staan laat zich raden.

De Galaxy Note 4 wordt – als we de geruchten mogen geloven – Samsung’s eerste, internationaal beschikbare toestel dat uitgerust zal zijn met een QHD beeldscherm, met een diagonaal van ongeveer 5,7 inch en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ondanks eerdere geruchten over exotische toestelversies met gebogen schermen, gaan we ervanuit dat de Note 4 die overal te koop zal zijn gewoon over een normaal, ‘plat’ scherm beschikt.

Wel brengt deze volgende Note waarschijnlijk een aantal nieuwigheden naar Samsung’s phablet lijn, waaronder een UV sensor, en de van de Galaxy S5 bekende vingerscanner, hartslagmonitor en IP67 certificatie. Mogelijk zien we ook een nieuwe aanpak van de S Pen stylus, inclusief nieuwe functies.

Na de onthulling op 3 september zal de Galaxy Note 4 – wederom, volgens geruchten – later die maand in de winkels belanden.

Overigens heeft Samsung nog meer konijnen in haar hoge hoed. Zo verwachten we tijdens dit Unpacked evenement ook nog kennis te kunnen maken met de Gear VR, Samsung’s eerste virtual reality headset, die Samsung in samenwerking met Oculus ontwikkelde.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee