Samsung’s SM-G750 heeft 5,1 inch scherm – inderdaad de Galaxy S5 Neo?

Het is alweer ruim een maand geleden dat wij het bestaan van een Samsung smartphone met modelcode SM-G750 op het spoor kwamen, met een snelle 2,3 GHz processor, maar een midrange 720p beeldscherm. Nu blijkt uit data van de Indiase importdatabase Zauba dat het toestel over een 5,1 inch beeldscherm beschikt, wat de theorie ondersteunt dat het mogelijk om een Galaxy S5 Neo gaat.

samsung-galaxy-s5-neo-sm-g750-zauba Samsung's SM-G750 heeft 5,1 inch scherm - inderdaad de Galaxy S5 Neo?

Inmiddels weten we dus dat de SM-G750 een toestel is met een snelle processor – waarschijnlijk Qualcomm’s Snapdragon 800 – maar een schermresolutie die niet direct duidt op een topmodel Galaxy. De schermgrootte van 5,1 inch komt daarbij wel overeen met die van de ‘gewone’ Galaxy S5.

Ook weten we nu dat de Galaxy S5 Mini door het leven gaat met modelcode SM-G800, dus de SM-G750 is dit niet. Blijft wederom het bestaan danwel de komst van een Galaxy S5 Neo over als passend bij de specificaties van de SM-G750.

Daarnaast valt uit de data op Zauba op te maken dat de SM-G750 is een aantal varianten getest wordt: de SM-G750A die we al kennen, de SM-G750F, en de SM-G750H. Deze varianten zijn uiteindelijk bestemd voor verschillende markten.

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Praat mee