Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ komt mogelijk in juni

Hij was na de lancering van de Galaxy S5 zelf even van de radar, maar inmiddels weer helemaal terug in het geruchtencircuit: de Galaxy S5 ‘Prime’ a.k.a. Galaxy F. Inderdaad, de premium variant van de Galaxy S5. Dit keer horen we geroddel over een mogelijke lanceerdatum: juni.

wpid-samsung-galaxy-f-s5-prime-render-2 Samsung Galaxy S5 'Prime' komt mogelijk in juni

Fan-concept van hoe een Galaxy S5 ‘Prime’ eruit zou kunnen zien

Nadat je vorige week al het een en ander kon lezen over Samsung’s Project KQ – de vermeende premium Galaxy S5 – volgt er nu dus het nieuws dat dit toestel in juni gelanceerd zal worden. Asia Today citeert voor dit nieuwtje de bekende, maar anonieme en dus niet-verifieerbare ‘bronnen binnen de industrie’ – en daarom nemen het maar voor kennisgeving aan met een korreltje zout.

Wel is het opduiken van het toestel op Samsung’s eigen website mogelijk een indicatie dat de release van deze Galaxy S5 ‘Prime’  inderdaad niet zo ver weg meer is. Dus wie weet?

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Daniel Linssen zegt

    De technologie gaat zo snel, het is bijna niet meer te volgen.. Waar de ene Samung gepresenteerd wordt, verschijnen er al weer geruchten over de volgende. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe toestel.

Praat mee