Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ duikt op Samsung’s eigen website op

Wie nog twijfelde dat er een toestel aankomt met modelcode SM-G906 kan deze twijfel voorgoed afschudden: Samsung noemt het toestel zelf op haar eigen website, en wel bij de ondersteunde toestellen voor haar Find My Mobile dienst. De SM-G906 is de vermoedelijke premium Galaxy S5, ook bekend als de Galaxy S5 ‘Prime’.

samsung-galaxy-s5-prime-sm-g906-samsung-site Samsung Galaxy S5 'Prime' duikt op Samsung's eigen website op

Op de Find My Mobile pagina op Samsung.com is de handleiding te vinden voor deze dienst, waarmee je je telefoon kunt traceren. Zoals je hierboven kunt zien duiken in het rijtje een aantal varianten van de vermoedelijke Galaxy S5 ‘Prime’ op, waaronder de SM-G906K, SM-G906L en de SM-G906S.

Deze laatste was onlang al te zien in India’s importdatabase Zauba, en in een benchmark test. Deze laatste toonde het toestel met het langverwacht QHD scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Verder is er nog een onbekend toestel met modelcode SM-G510 van de partij, waarvan wij geen idee hebben om welke telefoon het gaat.

Al met al lijkt de lancering van een premium variant van de Galaxy S5 misschien niet zo ver weg, als Samsung het toestel al noemt op haar eigen website – en misschien kloppen recente berichten over een lancering in juni dus inderdaad.

Voor nu: stay tuned…

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee