Nog meer nieuws uit India – Galaxy S5 met een 2K display in aantocht?

De geruchtenmolen lijkt de laatste tijd steeds vaker nieuws uit India tevoorschijn te halen, en ook deze keer worden we niet teleurgesteld door de mobiele telefoon markt in het drukste land op Aarde. De Indiase import/export database Zauba heeft namelijk een lijst te pakken gekregen van meer dan 10 ‘onaangekondigde’ toestellen die zijn goedgekeurd om te worden getest in het land.

In de lijst staan onder andere de ondertussen beruchte (maar nog steeds niet officieel erkende) Premium versies van de S5 (SM-G906S en SM-G906K) die naar verluid een 2k (2048 x 1556 pixels) display zouden hebben. Beide toestellen zijn qua specificaties identiek aan elkaar, het verschil in modelnummer zit hem in de carriers. De S is voor SK Telecom en K voor KT, beide (zuid) Koreaanse mobiele telefoon providers. Het is dus vrij aannemelijk om te denken dat een eventuele Premium versie van de S5 niet alleen maar in Korea beschikbaar zal worden gemaakt.

Samsung-Zauba-2 Nog meer nieuws uit India - Galaxy S5 met een 2K display in aantocht?

Verder zien we nog het modelnummer SM-G800F terugkomen in het lijstje. Dit is hoogstwaarschijnlijk de Neo variant van de standaard Galaxy S5. De SM-G870A is waarschijnlijk de Galaxy S5 Active en daarnaast is de Ativ SE (SM-W750V) noemenswaardig. Deze laatste is namelijk het eerste Tizen toestel wat Samsung op de markt wil brengen.

Of en wanneer deze toestellen nu precies over de toonbank gaan in India is niet bekend, maar het feit dat ze zijn goedgekeurd door de import/export commissie betekend dat we hier niet lang op hoeven te wachten. En zodra het grote India aan de beurt is mag wellicht ook de rest van de wereld meegenieten van een eventuele 2K variant van de Galaxy S5 😉

(bron)

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee