Samsung Galaxy S5: officiële hands on video

We zaten er stiekem al een beetje op te wachten: de hands on video van de Samsung Galaxy S5, gemaakt door de Zuid-Koreanen zelf. Tenslotte is dit inmiddels een vaste prik op Samsung’s PR agenda, na de onthulling van een nieuwe topmodel.

samsung-galaxy-s5-hands-on-officieel Samsung Galaxy S5: officiële hands on video

In de onderstaande video komen alle belangrijke aspecten en feature van de Galaxy S5 uitgebreid voorbij – van de verschillende kleuropties, tot de hardware, de vingerafdrukscanner, de camera, het scherm, en de vele softwaremogelijkheden.

Schenk koffie, thee, of iets anders in, zet je stoel in de relaxstand, en laat je rondleiden langs alles wat je weten moet – volgens Samsung – over de Galaxy S5:

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee