Samsung bevestigt per ongeluk aankomende Galaxy Tab 4 serie

Ow, wat zagen we iets soortgelijks vaak, de laatste tijd: Samsung’s linkerhand die per ongeluk onthult waar de rechterhand nog geen uitspraken over gedaan heeft. Dit keer zien we de komst van de Galaxy Tab 4 serie bevestigd, door iets wat eigenlijk een promotionele afbeelding is van de Gear Fit.

samsung-galaxy-tab-4-bevestigd Samsung bevestigt per ongeluk aankomende Galaxy Tab 4 serie

Een tijdje geleden zagen we al de vermeende specificaties opduiken van de verschillende Galaxy Tab 4 modellen – met 10,1, 8,0 en 7,0 inch scherm, om precies te zijn. Echter, in tegenstelling tot wat eerder gedacht werd, onthulde Samsung deze nieuwe Galaxy Tab 4 serie níet tijdens het Mobile World Congress dat vorige week in Barcelona werd gehouden.

En dus blijft het allemaal een beetje onduidelijk wanneer we dan wel echt kennis kunnen gaan maken met de volgende generatie midrange tablets van Samsung – de high end Galaxy TabPRO modellen werden in januari al gelanceerd.

Wat nu dus wél 100% bevestigd is, is dát er een Galaxy Tab 4 serie in de pijpleiding zit. Anders zou Samsung tenslotte niet vermelden dat de Gear Fit slimme polsband met gebogen Amoled scherm compatible is met deze nieuwe tablets. Mooi. Dan weten we dat ook. Rest de vraag wanneer, en voor hoeveel. En de kans is groot dat we niet lang meer hoeven te wachten op antwoorden op deze vragen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee