Samsung Galaxy Gear komt in het wit, oranje, zwart, grijs, en witgoud

Na de eerste geruchten over de naam, de specificaties en de releasedatum, komen we nu te weten in welke kleuren de Samsung Galaxy Gear in de winkels komt te liggen: wit, oranje, zwart, grijs, en witgoud.

samsung-galaxy-gear-concept-2-1024x906 Samsung Galaxy Gear komt in het wit, oranje, zwart, grijs, en witgoud

Conceptontwerp van de Galaxy Gear

Van dit lijstje komen de eerste vier kleuren – wit, oranje, zwart en grijs – als eerste op de markt. De versie in witgoud volgt dan hooguit enige weken later, als we de bron van de geruchten mogen geloven. In ieder geval komt het apparaat eind september, begin oktober in de schappen.

Overigens is het nog niet duidelijk of alle kleuren in álle markten verkrijgbaar zullen zijn. Met name de witgouden Galaxy Gear is mogelijk bestemd voor een beperkt aantal landen.

Zo. Nu weten we dus wát de Galaxy Gear is, dat hij zo heet, wanner hij te koop zal zijn, en in welke kleuren. Het enige dat we nog steeds niet weten, is hoe hij er precies uit ziet. De kans is groot dat we dát pas op vier september te weten zullen komen, als Samsung de Gear tijdens haar Unpacked evenement in Berlijn zal onthullen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee