Samsung Galaxy Note 3 met 32 GB vanaf september te koop (Galaxy Gear vanaf oktober)

Over ruim twee weken – op vier september, om precies te zijn – zal de langverwachte Samsung Galaxy Note 3 officieel onthuld worden. Volgens kersverse informatie ligt het toestel nog dezelfde maand in de winkels, standaard uitgerust met 32 GB opslagcapaciteit. De Galaxy Gear, Samsung’s eerste smartwatch volgt een paar weken later in oktober.

samsung-galaxy-note-3-verwachtingen Samsung Galaxy Note 3 met 32 GB vanaf september te koop (Galaxy Gear vanaf oktober)

 

Dat Samsung een nieuwe Galaxy Note smartphone kort na de zomer in Berlijn onthult is inmiddels vaste prik te noemen. Tot nu toe duurde het wat langer voordat het toestel daarna daadwerkelijk te koop was, maar de Zuid-Koreanen zijn al langer bezig om de periode tussen onthulling en verkrijgbaarheid in te korten. De release van de Galaxy Note 3 zou dus binnen enkele weken na de onthulling volgen: in week 36, als we het nieuws van vandaag mogen geloven.

De beslissing om de basisversie van een toestel uit te rusten met 32 GB opslagcapaciteit volgt mogelijk nadat er veel te doen was rond de Galaxy S4. Op dit toestel, standaard voorzien van 16 GB opslagruimte, blijft relatief weinig capaciteit beschikbaar voor de gebruiker, omdat Samsung’s eigen software door de vele mogelijkheden steeds meer ruimte in beslag neemt. De sprong naar 32 GB interne capaciteit is dus niet meer dan logisch. Uiteraard blijft de mogelijkheid om deze capaciteit nog verder uit te breiden middels een SD kaartje behouden.

Naast de Galaxy Note 3, zal ook de Galaxy Gear smartwatch op vier september aan de wereld getoond worden. Deze zal vervolgens niet tegelijk met de Note 3 in de schappen komen te liggen, maar enkele weken later – in oktober, vanaf week 40. De Galaxy Gear lijkt een accessoire te zijn voor gebruik in combinatie met een Galaxy smartphone, en geruchten wijzen op een prijs rond de 300 dollar.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee