Officieel: onthulling Samsung Galaxy Note 3, Galaxy Gear op 4 september

En opeens kunnen we ophouden met speculeren: 4 september is de datum waarop we kennis kunnen gaan maken met de nieuwe generatie Galaxy’s: de Samsung Galaxy Note 3 en naar alle waarschijnlijk ook de Galaxy Gear – Samsung’s nieuwe smartwatch waarvan wij hier gisteren de naam bevestigden.

samsung-galaxy-note-3-unpacked Officieel: onthulling Samsung Galaxy Note 3, Galaxy Gear op 4 september

Het evenement – Samsung Unpacked 2013 Episode 2 – zal in Berlijn plaatsvinden, zoals gedacht aan de vooravond van de grote IFA beurs. Om zeven uur ’s avonds zal het allemaal losbarsten, en aan de niet-erg-cryptische omschrijving – ‘Note’ the date – op de hierboven getoonde uitnodiging valt af te leiden dat we inderdaad kennis gaan maken met de nieuwe Galaxy Note 3.

Hoewel er nog een hoop details onduidelijk zijn over dit toestel, lijkt de kans groot dat we een smartphone gaan zien met een 5,7 inch 1080p full HD beeldscherm en een quad- of zelfs octacore processor, een 13 megapixel camera en 3 GB RAM geheugen. Ook blijft de mogelijkheid open dat de Note 3 in feite geleverd zal gaan worden in verschillende maten, of met verschillende types behuizing.

Naast de Galaxy Note 3, zal deze Unpacked editie waarschijnlijk ook het toneel zijn van de onthulling van Samsung’s eerste, op het Android besturingssysteem gebaseerd horloge – de Galaxy Gear.

Minder zeker, maar wel het onderwerp van verschillende geruchten, is de onthulling van twee gloednieuwe tablets, waaronder mogelijk een nieuwe Note tablet.

Zoals je op de flyer kunt zien, zal het evenement vanaf 19:00 live te volgen zijn op Samsung Mobile’s YouTube kanaal, zoals we inmiddels gewend zijn van eerdere grote onthullingen.

Dus: noteren die datum!

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee