Vier versies van de Samsung Galaxy Note 3?

samsung-galaxy-note-3-foto-hoes Vier versies van de Samsung Galaxy Note 3?

De geruchten rond de Samsung Galaxy Note 3, a.k.a. de SM-900, worden – laten we er maar eerlijk over zijn – steeds vreemder. Was er onlangs nog sprake van drie verschillende toestelversies, nu zijn het er alweer vier. Of, afhankelijk van wie je mag geloven, nog meer.

In ieder geval zou er mogelijk sprake zijn van een verandering van Samsung’s strategie, waarbij er niet zozeer één Galaxy Note 3 uit wordt gebracht, maar in feite vier versie met verschillende hardware features.

De duurste versie zou gehuld gaan in een mogelijk aluminium body, met Samsung’s eigen Youm scherm technologie, waarbij er geen gebruikt wordt gemaakt van kwetsbaar glas maar van ‘onbreekbaar’ kunststof. Dit zou dan wel een 1080p full HD Super Amoled scherm zijn. Verder zou deze toestelversie over dezelfde 13 megapixel camera beschikken als de Galaxy S4.

De ‘middelste’ variant is voorzien van een kunststof body, zoals we dat van andere Samsung toptoestellen gewend zijn, in combinatie met een normaal 1080p full HD Super Amoled scherm en een 13 megapixel camera.

Dan is de nog een betaalbaarder versie van de Note 3, met een kunststof body, een LCD scherm en een 13 megapixel camera, die op zijn beurt weer net iets duurder moet zijn dan de instapversie: een Note 3 met kunststof behuizing, LCD scherm, en een acht megapixel camera.

In hoeverre dit allemaal klopt is natuurlijk moeilijk na te gaan. Het zou een goede strategie kunnen zijn om de speciale features van de Note serie ook naar een wat lager prijssegment te brengen.

Overigens duiken er her en der nog meer productcodes op, van mogelijk nóg meer Galaxy Note 3 varianten. Om wat voor toestellen het hier gaat is volledig onbekend – mogelijk zijn dit slechts versies voor verschillende providers.

Het wordt langzaam tijd dat Samsung een eind maakt aan de steeds maar wilder wordende geruchten rond het langverwachte toestel. Maar vooralsnog moeten we nog wachten op vier september – de datum dat de onthulling zeer waarschijnlijk zal plaatsvinden.

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. anti zegt

    Alleen wat ik niet begrijp op de foto. De galaxy note is nog niet eens op de markt. Hoe komen deze mensen aan dit soort foto’s? weet jij dat ( eigenaar van dit site )? Of zijn dit fake foto van namaak telefoons uit china?

Praat mee