Samsung Galaxy Note 3 mogelijk in drie verschillende groottes

We hoeven je niet meer te vertellen dat de geruchtenmolen rond de Samsung Galaxy Note 3 op volle toeren bijna gierend uit de bocht dreigt te vliegen. Dit duidt op één ding: de belangstelling voor het toestel is enorm. Maar duidelijkheid over de exacte details van de Galaxy Note 3 blijft uit. Vandaag komt de suggestie voorbij dat het toestel mogelijk in drie verschillende afmetingen op de markt zal komen.

samsung-galaxy-note-3-verschillende-grootte Samsung Galaxy Note 3 mogelijk in drie verschillende groottes

Het idee dat de Note 3 mogelijk in meerdere varianten zal worden uitgebracht is inmiddels al oud nieuws. Eerder was er sprake van, dat er drie versies met verschillende hardware configuraties komen, die dan ook verschillend geprijsd zullen zijn. Mogelijk hebben deze toestelversies dus niet eens eenzelfde schermgrootte.

In ieder geval zou uit import- en exportdata uit India blijken dat er toestelversies met schermen van 5,5 inch, 5,7 inch en 6 inch in omloop zijn. En hoewel de kans groot is dat het hier simpelweg om verschillende testtoestellen gaat die in de loop van de tijd door Samsung getest zijn, is het opvallend dat Samsung zoveel verschillende schermafmetingen overweegt – of overwogen heeft.

Al met al wordt het er allemaal niet duidelijker op. Opvallend is wél, dat het gerucht dat de Note 3 in meerdere toestelvarianten zal komen keer op keer hardnekkig de kop op blijft steken. Aan de andere kant: de ervaring leert dat in de aanloop naar de onthulling van een dergelijk toestel de wildste geruchten de ronde doen – die uiteindelijk geen van allen blijken te kloppen.

Maar niet getreurd: de onthulling van de Galaxy Note 3 staat rond vier september op de agenda. Nog maar ruim een maand afwachten dus, en dan weten we eindelijk alle details.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee