Samsung Galaxy S7 abonnement vergelijken

De beste aanbiedingen voor een Galaxy S7 met abonnement vind je op deze pagina. Allereerst zetten we nog even kort op een rij wát de S7 zoal te bieden heeft.

De Galaxy S7 is misschien wel Samsung’s laatste ‘platte’ topmodel smartphone – zonder edge-scherm dus. Verder heeft het toestel alle eigenschappen die je mag verwachten van een Galaxy in deze prijsklasse: van een premium, waterbestendige behuizing, tot een vingerscanner en een haarscherp QHD Super AMOLED scherm dat geschikt is voor VR-toepassingen.

Vooral met de camera wist Samsung in 2016 – en nu nog steeds – hoge ogen te gooien. Met zijn 5,1 inch schermdiagonaal is de S7 in feite gewoon een vrij compacte telefoon, die toch plaats biedt aan een grote accu die, ondanks de snelle hardware, voor een prima batterijduur zorgt. Opladen gaat heel snel, en kan – mits je een geschikte lader hebt – ook draadloos.

Galaxy S7 abonnement vergelijken

Hieronder kies je jouw gewenste aantal belminuten, hoeveelheid data of provider, en vergelijk je snel en simpel de beste deals – nu ook direct met of zonder BKR-registratie (meer info):


BKR

Tegenwoordig wordt het kopen van een smartphone in combinatie met een abonnement gezien als een lening. Bedraagt de totale lening meer dan € 250,- dan is een BKR-toetsing verplicht. Dit is het geval als je, naast je abonnement zelf, iets meer dan € 10,- per maand betaalt voor je telefoon. Althans, als je een tweejarige looptijd kiest. Alleen als je minder betaalt, is de aanbieding ‘BKR-vrij’, dat wil zeggen: vrij van deze inkomenstoetsing.

Galaxy S7 BKR-vrij kopen

De Galaxy S7 is geen goedkope smartphone. Je zult daarom op dit moment nog geen BKR-vrije aanbiedingen vinden zonder bijbetaling. Wil je toch je Galaxy S7 kopen met een abonnement, zonder BKR-toetsing? In onze bovenstaande vergelijker hoef je alleen ‘Geen BKR-registratie’ te selecteren. Je ziet dan alleen ‘BKR-vrije’ S7 aanbiedingen.

Je moet dan bepaald bedrag direct betalen voor het toestel. Maar je abonnement wordt weer een stuk goedkoper, door het bedrag van € 10,- of minder per maand dat je dan voor je Galaxy S7 (bij een 2-jarig abonnement) kwijt bent.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor nog iets meer geld direct een losse Galaxy S7 te kopen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge