Samsung Galaxy S6 december update rolt uit in Nederland

Voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge rolt vanaf nu de beveiligingsupdate van de maand december uit in Nederland. De S6 Edge Plus kreeg de update vorige week al.

De Galaxy S6 en S6 Edge werden door Samsung in april 2015 uitgebracht. Nu, twee jaar en negen maanden later krijgen de toestellen gewoon nog hun maandelijkse beveiligingsupdates. En zo arriveert, vlak voor oud en nieuw, de december patch.

Galaxy S6 december update

Voor de Galaxy S6 en S6 Edge is de update naar respectievelijk firmwareversie G920FXXS5EQL6 en G925FXXS5EQL6 beschikbaar. De update brengt onder andere bugfixes en de gebruikelijke optimalisaties van prestaties en stabiliteit. Na vorige beveiligingspatches hadden een aantal gebruik(st)ers last van een sneller leeglopende accu, of een onstabiele Wi-Fi verbinding. Had jij hier last van? Laat hieronder in de reacties dan weten of de nieuwe bugfixes hier uitkomst bieden.

De belangrijkste verbetering is natuurlijk de beveiligingsupdate van de maand december. Deze brengt 66 fixes naar het Android besturingssysteem die Google deze maand uitbracht. Voor Samsung's eigen software – interface, applicaties – zijn er nog eens tien fixes in het pakket aanwezig.

Beschikbaarheid

Je kunt de december op dit moment downloaden alle – branded en unbranded – Nederlandse Galaxy S6 (Edge) modellen. Zoals gebruikelijk zal het toestel de download vanzelf starten, maar wie ongeduldig is kan uiteraard ook zelf helpen. Ga via het Instellingen menu naar het kopje Software-update, en tik bovenin de lijst op Updates handmatig downloaden.

Heb jij deze update al op jouw Galaxy S6 geïnstalleerd? Heb je nog meer veranderingen gespot na de update? Deel hieronder jouw ervaringen met deze update!

Lees de reacties (25)

1 2 3 4