‘Samsung Galaxy S5 krijgt binnenkort Android 5.0.2 update’

De Samsung Galaxy S5 kreeg, na de eerste, grote update naar Android 5.0 Lollipop nog twee updates om bugs op te lossen. Dat neemt niet weg dat het toestel nog steeds op Android versie 5.0 draait, terwijl recentere versies structureel beter zijn. Tijd dus voor een update naar, bijvoorbeeld, Android 5.0.2, die daadwerkelijk in de pijpleiding zit.

Het is de Australische provider Optus die laat weten dat de Galaxy S5 nog in juni de update naar Android 5.0.2 zal krijgen. Australië is uiteraard geen Nederland, dus dat de update hier ook nog deze maand zal arriveren durven we niet te concluderen. Dat neemt niet weg dat hiermee bevestigd is dat de update naar Android 5.0.2 voor de Galaxy S5 eraan zit te komen.

Op dit moment zien we Android 5.0.2 in Nederland al op de Galaxy S6 en S6 Edge, en sinds kort ook op de Galaxy Tab S. De meeste andere toestellen die de afgelopen tijd de update naar Android Lollipop kregen draaien op dit moment op Android versie 5.0.1.

(via)

Lees de reacties (16)

  • Ik heb 3 weken terug een Samsung galaxy s5 plus gekocht en draai nog op Android 4.4.4.hallo...???weet iemand of dat nog veranderen gaat?

    • Ik heb precies hetzelfde. Medewerkers van samsung zeggen dat ie nog moet 'komen'

      • Het schijnt ook dat de s5 plus meteen de 5.0.2 update krijgt.
        Maar ik vind het best irritant dat ik de 5.0.0 nog niet eens heb.
        Afwachten maar.

  • Ik heb afgelopen woensdag 27-5 een samsung galaxy S5 Plus (4G+ KPN) al gelijk android lollipop 5.0.2 er op staan.

  • Helaas, vandaag een update binnen op s S5! De G900FXXU1PODT , nog steeds android 5.0! Op google is nog niets te vinden over deze versie.....iemand anders deze ook al ontvangen? Evt. na handmatig zoeken op updates? Dacht dat dit eindelijk de 5.0.2 zou zijn ivm de updategrootte van 354mb.....helaas

      • Michel,
        Ben jij hem aan het downloaden voor de s5 plus?
        Ik heb die namelijk ook maar nog niks ontvangen.

        En hoe? Via samsung kies of via ota?

        • Nee helaas, voor de 'gewone' S5 (OTA). Voor de S5 Plus is nog steeds geen update.

  • Nou ze zeggen dat tmobile hem in week 22/23 uit zou brengen. Vind t belachelijk ze zeiden 3 maanden geleden al dat ie zou komen voor de s5 plus.
    En de gewone s5 krijgt al lekker alle updates.

    • S5 krijgt wel al alle updates? Aangezien de laatste update nog steeds een 5.0 versie is, noem ik dat niet echt een update voor de S5!, mijn maatje heeft een S5 plus, die heeft al 5.0.2!!

      Heb je de "tmobile branded" (tmobile aangepaste firmware) versie van de s5 plus? dan kan dit zeker langer duren! Tip: nooit een "branded" telefoon nemen! Bij "Non-Branded" (originele samsung firmware) versies krijg je updates als eerste ipv als laatste! Zoiezo nooit geloven wat tmobile aan update data doorgeeft! Dit klopt meestal toch niet.

1 2
Gerelateerde artikelen