Actie: Samsung Galaxy S21 en Z Flip 3 met gratis Buds 2 (laatste dagen!)

Wil jij gratis Galaxy Buds 2 oortelefoontjes bij je nieuwe Samsung Galaxy S21 of Z Flip 3? Hieronder leggen we uit hoe dit kan, wat je ervoor moet doen, en waar je jouw nieuwe telefoon dan moet kopen. Let op: deze actie is inmiddels afgelopen. Wel kun je t/m 23 januari €100, €150, of €200 directe korting krijgen als je een Galaxy S21, S21+, of S21 Ultra bij Samsung zelf koopt. Op de Z Flip 3 krijg je HIER €150 korting.

Galaxy S21 of Z Flip3 met gratis Buds 2

De feestdagen naderen, en dus schieten allerlei acties als paddenstoelen uit de grond. Als je op zoek bent naar een Galaxy S21 of de Galaxy Z Flip 3 dan kun je de komende weken gebruik maken van een toffe actie. Samsung's Galaxy S21 is dit jaar dé Android smartphone-to-beat, met snelle hardware, een mooi design, en goede camera's. Kies je voor de S21 Ultra dan heb je zelfs de telefoon met een van de allerbeste mobiele zoomcamera's in handen.

De Galaxy Z Flip 3 is weer een ander verhaal. Het toestel heeft zelfs nog iets snellere hardware dan de S21, maar gooit het qua design over een andere boeg: het is een klaptelefoon in een geheel nieuw jasje. Bovendien is het de eerste foldable telefoon die je voor de prijs van een reguliere high-end smartphone kunt kopen. En net als bij de S21 kun je nu ook bij de nieuwe Flip een set Galaxy Buds 2 gratis krijgen. Deze oortelefoontjes hebben eigenlijk een adviesprijs van €149 (al koop je ze los voor een euro of 120).

Hoe het werkt

Om gratis de Buds 2 oortelefoontjes bij een Galaxy S21 of Z Flip 3 te ontvangen, moet je het volgende doen:

  • Koop een Galaxy S21, S21+, S21 Ultra of Z Flip 3 tijdens de actieperiode van 30 november tot en met 2 januari 2022.
  • LET OP: je kunt de Buds 2 alleen krijgen als je een origineel Nederlands toestel aanschaft. Dit doe je sowieso bij Samsung's eigen shop, maar ook bij een van de onderstaande winkels of providers.
  • Na aanschaf moet je jouw deelname aan de actie registreren op de speciale actiepagina HIER. Dit moet je uiterlijk t/m 21 februari 2022 doen.
  • Op de actiepagina moet je ook een kopie van de bon/factuur uploaden, en een foto van de streepjescode van de verpakking van je telefoon. Op deze foto moeten het IMEI-nummer en de EAN-code leesbaar zijn.
  • Hulp bij het aanmelden/registreren kun je van Samsung zelf krijgen, via de actiepagina
  • Samsung geeft aan ernaar te streven de Buds 2 uiterlijk negen weken na het afronden van de registratie te leveren.
  • Vragen over jouw deelname kunnen wij – GalaxyClub.nl – niet beantwoorden, maar moet je aan Samsung zelf stellen.

Waar kopen?

Als je jouw Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, of Z Flip3 niet bij Samsung zelf koopt, moet je even opletten of je een origineel Nederlands toestel koopt, waarmee je in aanmerking komt voor deelname aan de actie. Bij deze winkels koop je zeker een Nederlands toestel:

SHOPSPROVIDERS
Samsung Shop: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3Vodafone: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3
Mobiel.nl: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3T-Mobile: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3
MediaMarkt: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3Tele2: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3
Coolblue: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3KPN: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3
GSMWeb: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3 
Bol.com: Galaxy S21 / Galaxy Z Flip 3

Top 3 Galaxy S21 abonnementen:

Top 3 Z Flip 3 abonnementen

Wil jij jouw S21, S21+, S21 Ultra, of Z Flip 3 toch bij een andere shop aanschaffen? Let dan op of deze winkel Nederlandse toestellen verkoopt, en geen zogeheten grijze import. Check bijvoorbeeld of er met de Buds-actie geadverteerd wordt. Is dat niet het geval? Doe dan zelf eerst navraag bij de winkel!

Lees de reacties (13)

  • Hoi ik heb mijn toestel in september genomen bij mijn abbo ,kom ik ook in aan merking voor de gratis earbuds?

  • Hoi ik heb mijn toestel in september genomen bij mijn abbo ,kom ik ook in aan merking voor de gratis earbuds? Het is een samsung 21 ultra +

  • Is het IMEI nr te koppelen aan een land ? Een medewerker van Samsung zegt dat het een Frans toestel is. Miin CSC-codes zijn wel Nederlands. Ik heb problemen met de compatibiliteit van mijn telefoon S 21 en mijn gehoorapparaat GR-resound one 961. De hoorwinkel legt het probleem neer bij de telefoon en de telefoonwinkel legt het probleem bij het hoorapparaat. Wie kan me helpen?

  • Ik heb 2 januari 2022 een Samsung S21 gekocht. Er loopt op dat moment een actie van 30 november 2021 t/m 2 januari 2022 krijg je gratis Buds. Helaas kun je bij de aankoopdatum t/m 1 januari 2022 aanklikken. Het lukt me dus niet om mij te registreren. Ook niet na een hele avond app contact met Samsung. Ze lijken het probleem niet te begrijpen. Jammer!!!!

  • Dit is echt een misleidende actie, trap er niet in! Je moet na aankoop je toestel registreren en dat maken ze erg ingewikkeld! Bij mij lukte het steeds niet waardoor ik een aantal dagen te laat was wanneer het uiteindelijk wel lukte. Inmiddels hadden ze wel dezelfde actie lopen met andere data maar ik krijg de earbuds niet. Terwijl ik kan aantonen het toestel binnen de actieperiode gekocht te hebben.
    Echt een slechte actie van Samsung. Dus koop je toestel niet om de earbuds want die krijg je niet.

1 2 3