Actie: Samsung Galaxy Z Fold 3 met gratis Watch 4 Classic (laatste dagen!)

Als kerstcadeau is hij niet supergoedkoop, maar een Samsung Galaxy Z Fold 3 met gratis Watch 4 Classic is wel degelijk een prima deal. Hoe je het horloge bij de foldable ontvangt, lees je hieronder. Aanvulling: inmiddels is deze actie afgelopen. Vanaf 3 t/m 23 januari krijg je simpelweg €200 directe korting als je de Z Fold 3 bij Samsung HIER koopt.

Galaxy Z Fold 3 met gratis Watch 4 Classic

Met de Galaxy Z Fold 3 lanceerde Samsung deze zomer haar interessantste foldable tot nu toe. Het apparaat is superveelzijdig, door de snelle hardware, het grote scherm en de S Pen compatibiliteit. De uitstekende accuduur en multitasking features maken het toestel tot een rasecht werkpaard met vele professionele en creatieve mogelijkheden.

Als je nu een Z Fold 3 aanschaft, kun je er bovendien een Galaxy Watch 4 Classic gratis bij krijgen. Deze smartwatch koop je normaal gesproken los bij Samsung vanaf €299. Om ‘m voor nop bij jouw Galaxy Z Fold 3 te ontvangen, moet je wel een paar dingen doen.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen nauwgezet om jouw Watch 4 Classic te ontvangen na aanschaf van de Galaxy Z Fold 3:

  • Koop de Galaxy Z Fold 3 tijdens de actieperiode, van 30 november tot en met 2 januari 2022.
  • LET OP: je kunt alleen deelnemen als je een origineel Nederlands toestel koopt. Dat doe je bij Samsung zelf HIER – of zie hieronder voor meer koopopties.
  • Na aanschaf en ontvangst van je telefoon moet je jouw deelname registreren op de actiepagina HIER. Dit doe je uiterlijk tot en met 21 februari 2022.
  • Op die pagina moet je ook een kopie uploaden van de bon/factuur, én een foto van de streepjescode die op de verpakking staat. Daarop moeten het IMEI-nummer en de EAN-code leesbaar zijn.
  • Na het succesvol afronden van de registratie zal Samsung de Watch 4 Classic binnen 9 weken opsturen, aldus de voorwaarden van de actie.
  • Hulp bij het registreren en uploaden van de juiste documenten kun je van Samsung zelf krijgen via de actiepagina.
  • Vragen over de actie en jouw deelname kun je ook daar stellen – wij van GalaxyClub.nl kunnen ze hier níet beantwoorden.

Waar kopen?

Zoals wij hierboven al aanstipten kom je niet met iedere Galaxy Z Fold 3 in aanmerking voor de gratis Watch 4 Classic. Voorwaarde is namelijk dat je een toestel koopt dat specifiek voor de Nederlandse markt bestemd is. Sommige winkels importeren zelf toestellen – de ‘grijze import‘ – waarmee je niet kunt deelnemen aan deze actie.

Gelukkig zijn er winkels waar je zeker bent van een origineel Nederlands exemplaar:

SHOPSPROVIDERS
Samsung Shop (v.a. €1139)Vodafone
Coolblue (v.a. €1639)T-Mobile
MediaMarkt (v.a. €1619 of i.c.m. abo)Tele2
Mobiel.nl (v.a. €1535 of i.c.m. abo)KPN
GSMWeb (i.c.m. abo) 

Of check de drie beste Galaxy Z Fold 3 deals i.c.m. abonnement:

Toch ergens anders kopen?

Wil jij jouw Galaxy Z Fold 3 toch ergens anders aanschaffen? Check dan altijd of je daar dan wel in aanmerking komt voor deelname aan de bovenstaande actie. Wordt er bijvoorbeeld níet geadverteerd met de gratis Watch 4, doe dan zelf navraag bij de desbetreffende winkel.