Galaxy S7 Edge en S7 Edge Plus worden waarschijnlijk tegelijk gelanceerd

samsung-galaxy-s6-edge-plus-64gb Galaxy S7 Edge en S7 Edge Plus worden waarschijnlijk tegelijk gelanceerd

Met alle ‘hype’ die Samsung de afgelopen maanden heeft gecreëerd omtrent toestellen met gebogen displays durven we ondertussen met 99% zekerheid te zeggen dat ook de volgende generatie Galaxy vlaggenschepen een Edge variant krijgen. Eerder liet een Vietnamese Samsung blog al weten dat het zelfs mogelijk is dat Samsung een normale variant helemaal links laat liggen de S7 standaard een gebogen beeldscherm krijgt.

Nu weet dezelfde bron ook te melden dat Samsung van plan is om twee varianten van de S7 tegelijk te lanceren, een normale Edge variant’ en een ‘Edge Plus variant’ die – zoals de naam al doet vermoeden – een groter beeldscherm heeft. Hoewel we hier natuurlijk met niks meer dan geruchten te maken hebben is dit nieuwtje niet eens heel erg ver gezocht.

Gezien het grote succes van de Galaxy S6 Edge (en afgelopen jaar ook de Note Edge natuurlijk) zou het niet zo heel gek zijn als Samsung zou beslissen om de stoute schoenen aan te trekken en voor de zevende generatie Galaxy S toestellen de Galaxy S7 Edge als een standaard model te introduceren. Mocht dit het geval zijn dan is het niet meer dan logisch dat een Galaxy S7 Edge Plus variant tegelijk het daglicht zal zien.

Wat denk jij? Krijgen we bij de Galaxy S7 hetzelfde voorgeschoteld als bij de S6 launch? (dus een S6, S6 Edge en S6 Edge Plus) Of gaat Samsung het over een andere boeg gooien en krijgen we simpelweg een S7 Edge en S7 Edge Plus die tegelijk worden gelanceerd?

(dank aan: phonearena)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee