Samsung Galaxy A8 (2018) kopen: vanaf nu leverbaar

Hij is amper onthuld, maar nu al kun je de Samsung Galaxy A8 (2018) kopen. Sterker nog: hij zelfs per direct leverbaar bij een flink aantal winkels. Wil je de beste deals checken? Schroom dan niet, en lees verder.

samsung-galaxy-a8-2018-9-1024x768 Samsung Galaxy A8 (2018) kopen: vanaf nu leverbaar

Met de komst van de nieuwe Galaxy A8 (2018) maakt Samsung haar telefoonaanbod weer wat overzichtelijker. Denk aan de Galaxy S8, maar dan een mid-range versie van dat dure toestel, en je hebt de Galaxy A8. Dit is een 5,6 inch toestel met een AMOLED scherm dat bijna de hele voorkant vult. In tegenstelling tot bij de S8 is dit scherm geheel plat. Het toestel is waterbestendig, heeft een vingerafdruksensor op de achterkant, en een dubbele front camera.

De vernieuwde Exynos 7885 processor is zowel snel als zuinig. De 3000 mAh accucapaciteit moet daarom voldoende moet zijn voor een bovengemiddelde accuduur – zoals we gewend zijn van Samsung’s Galaxy A-serie, dus. Aan de achterkant zit een enkele 16 megapixel camera met een f/1.7 lensopening. Het toestel draait voorlopig op Android 7.1.1, met de Samsung Experience 8.5 interface. Een update naar Android 8.0 volgt een paar maanden later – wederom zoals we gewend zijn van de A-toestellen. Voor nog meer info over het toestel check onze Galaxy A8 (2018) preview.

Samsung Galaxy A8 (2018) kopen

De Galaxy A8 ligt nu officieel in de winkels. De adviesprijs bedraagt € 499,-. Hij is direct vanuit voorraad leverbaar bij een groot aantal shops. Op  dit moment kun je de Galaxy A8 bestellen in het grijs, zwart, en goud. Voor nu is de telefoon nog iets te duur voor iedereen die ‘m BKR-vrij bij een abonnement wil aanschaffen zonder bijbetaling. Daarvoor moet prijs van een losse A8 (2018) zakken tot rond de € 250,-.

In ieder geval kun je de A8 (2018) nu direct HIER bij Samsung zelf kopen. Wil je de scherpste deals snel vinden voor een Galaxy A8 abonnement, of voor een los toestel? Hieronder hebben we de beste aanbiedingen alvast voor je op een rij gezet:

Galaxy deal tips

Praat mee