Samsung Galaxy Note 8 kopen: de beste aanbiedingen (update: nu meer geld terug voor je oude telefoon)

Inmiddels is kun je alweer een tijdje de Samsung Galaxy Note 8 kopen, en is hij direct leverbaar. In heel veel shops. Hier vind je eenvoudig de beste aanbiedingen. Let op: je kunt nu € 100,- extra terugkrijgen als je je oude smartphone inruilt voor de Galaxy Note 8.

samsung-galaxy-note-8-kopen Samsung Galaxy Note 8 kopen: de beste aanbiedingen (update: nu meer geld terug voor je oude telefoon)

De Galaxy Note 8 is de eerste Note sinds 2014 die weer in Nederland daadwerkelijk te koop is. De Note 5 werd hier tenslotte nooit uitgebracht, en de Note 6 werd overgeslagen. Wat er moet de Note 7 gebeurde is alom bekend, waarna het weer een jaar duurde voor er eindelijk een nieuwe Note uitkwam. Maar nu is het zover.

Galaxy Note 8 kopen: aanbiedingen

De Galaxy Note 8 is officieel in Nederland verkrijgbaar. Het waterbestendige toestel (IP68) heeft een 6,3 inch ‘Infinity’ AMOLED scherm met extreem dunne bezels, en licht gebogen randen. Hierdoor is hij een stuk smaller, en hanteerbaarder, dan bijvoorbeeld de Galaxy Note 4. Met zijn Exynos 9 Octa processor en 6GB RAM is de Note 8 meer dan snel genoeg, en nog niet eerder voelde schreven en tekenen zo natuurlijk aan.

Ook is de Galaxy Note 8 de eerste Galaxy met een dubbele camera aan de achterkant. De tweede lens biedt twee keer optische zoom, zonder kwaliteitsverlies. En door de combinatie van lenzen kan het toestel voor- en achtergrond beter onderscheiden. Het toestel heeft een ruime, maar niet supergrote 3300 mAh accu, en standaard 64GB opslagcapaciteit.

Standaard is de Galaxy Note 8 voorzien van Android 7.1.1 Nougat, maar de nieuwste Samsung Experience interface versie – 8.5 – ligt daar bovenop. Beveiliging geschiedt door middel van de iris- en vingerafdrukscanner, en de gezichtsherkenning. De eerste Note 8 update kreeg het toestel eerder deze week, die op de valreep nog verbeteringen voor de camera naar het toestel bracht.

Onze eerste indrukken kon je een tijdje terug al lezen in onze Galaxy Note 8 hands-on. Een uitgebreide review volgt spoedig. Wie nu een Note 8 koopt, kan ook al terecht in ons overzicht met de beste Galaxy Note 8 tips.

Wil je een gratis DeX dock bij je Galaxy Note 8 ontvangen? Bestel ‘m dan bij Samsung zelf (HIER), of vergelijk prijzen – met abonnement of los – hieronder. Check ook de Galaxy S8 cashback actie, die tevens voor de Note 8 geldt.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. bram zegt

  hallo staat er op de nederlandse toestellen ook duos op de achterkant wat vinden jullie hiervan in belgie wel was beter geweest van niet maar ja.

  • Michael zegt

   Ik heb het in de LED cover gestopt. Dan zie je de tekst ook niet en beschermt de achterkant beter.
   Verder top toestel !(in verhouding met mijn note edge) Mis wel mijn edge scherm en kan andere functies niet vinden die ik wel had op de note edge

Praat mee