Dit is de Samsung Galaxy Note 8: foto’s

De komende week is het rustig hier op GalaxyClub, wegens ons eigen vakantieschema. Echter, de eerste Samsung Galaxy Note 8 foto’s willen we je toch niet onthouden.

galaxy-note-8-foto-3-full-1024x576 Dit is de Samsung Galaxy Note 8: foto's

In feite weten we van de Galaxy Note 8 al zo’n beetje alles wat er te weten valt. Onlangs doken alle specificaties nog eens op, en ook een complete set afbeeldingen kwam al voorbij. En nu zien we ‘m dan vermoedelijk ook in levende lijve.

Galaxy Note 8 foto’s

De site MyEveryDayTech wist de hand te leggen op een setje Galaxy Note 8 foto’s, maar zag zich genoodzaakt ze weer te verwijderen. Via Slashleaks duiken de plaatje dan toch weer op, waardoor we nu het toestel in volle glorie zien. Wie verrassing had verwacht komt bedrogen uit. De Note 8 is de Note 8 zoals we ‘m dus al zagen, inclusief Infinity scherm, Always On Display, S Pen, en natuurlijk de veelbesproken dual camera.

Zoals je op de foto’s kunt zien is de Galaxy Note 8 qua design daadwerkelijk een soort Galaxy S8 Plus met S Pen stylus. Alleen de hoeken zijn wat minder rond. En inderdaad, de vingerscanner zit gewoon weer aan de achterzijde van het toestel. De LED-flitser zit nu tussen scanner en camera, maar eerlijk is eerlijk: na een tijdje ben je gewoon gewend aan die plaatsing. Ook op de Galaxy S8. Persoonlijke anekdote: als ik nu een andere Galaxy gebruik, zit ik met mijn vingertop op de flitser te wachten tot het toestel ontgrendelt.

Galax Note 8 lancering

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel lanceren. Wij verwachten dat je ‘m heel snel daarna al kunt pre-orderen. De prijs is daarbij mogelijk niet mals. Eerdere geruchten noemden een adviesprijs van € 999,-. Dat is € 100,- duurder dan de Galaxy S8 Plus. Daarvoor krijg je dan dus wel de S Pen, een dubbele camera, en meer werkgeheugen (6GB, versus 4GB in de S8). De daadwerkelijke release volgt dan ergens mid-september, vermoedelijk.

Wil jij van ons een mailtje krijgen zodra de Galaxy Note 8 in Nederland arriveert? Schroom dan niet, en schrijf je in voor onze notificatieservice:

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Julia Koning zegt

    Mooi! Maar groot!! Dat zijn we natuurlijk van de Note gewend maar ik weet niet of ik heel vrolijk ga worden van dit design. Je moet er van houden 😉

Praat mee