Ja, dat is inderdaad een update voor de Galaxy Note 3

Sinds een paar dagen rolt er een update door Nederland voor de Galaxy Note 3. Inderdaad, die uit 2013.

galaxy-note-3-update-n9005xxsgbpl4 Ja, dat is inderdaad een update voor de Galaxy Note 3

Voor de Nederlandse Galaxy Note 3 is sinds een paar dagen een update beschikbaar die het toestel voorziet van firmwareversie N9005. Deze brengt, aldus de omschrijving, betere prestaties van de Smart Manager app en het hele apparaat, én verbetert de beveiliging. Het Android besturingssysteem blijft gewoon op versie 5.0, maar dat was hopelijk al duidelijk door het feit dat het downloadpakket slechts ruim 49 MB groot is.

Curieus genoeg blijft ook het Niv. Android-beveiligingspatch bij 1 januari 2016, waar het toestel na een eerdere update – een jaar geleden – al op was beland. Desalniettemin zal Samsung achter de schermen nog wel het een en ander hebben verbeterd, met als resultaat deze update. Overigens stamt de software van deze update ook alweer uit december 2016, ondanks het feit dat hij nu pas in Nederland wordt aangeboden.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Mick zegt

    Met 5.0 heb ik media problemen, de hele tijd komt er een melding: unfortunately, the process android.process.media has stopped
    Galerij werkt niet goed, foto’s verdwijnen, ringtone instellingen werken niet meer. Dit sinds de note 3 geupdate is.
    Ik vind het heel vreemd dat er een probleem word veroorzaakt door een update. En dat Samsung een reparatie adviseert, waarvoor je moet betalen!?

    Wat ik zelf nog wil proberen, als ik update tot 4.4.2 , hoe kan ik dan er voor zorgen dat 5.0 niet geïnstalleerd word, of update meldingen krijg?

Praat mee