Samsung Galaxy Note 3, Galaxy A3 (2016) krijgen beveiligingsupdates met recente patches

Vandaag arriveert een nieuwe, kleine update voor zowel de Samsung Galaxy Note 3 als de Galaxy A3 (2016). Aan boord: een handjevol verbeteringen voor prestaties en beveiliging.

galaxy-note-3-update-januari-patches Samsung Galaxy Note 3, Galaxy A3 (2016) krijgen beveiligingsupdates met recente patches

Uiteraard was de Galaxy Note 3 al even voorzien van de nodige patches om het Stagefright lek te dichten. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Vandaag arriveren op dat toestel de patches gemaakt in de maand januari, vergezeld van nog wat prestatieverbeteringen. De update is net geen 53 MB groot, en brengt firmwareversie XXUGBPB1 naar de Galaxy Note 3. Het Android besturingssysteem blijft weliswaar bij versienummer 5.0, maar qua veiligheid is het toestel nu weer bijgewerkt.

De Galaxy A3 (2016) volgt in de voetsporen van de Galaxy A5 (2016), die onlangs een update kreeg met Samsung’s security patches van februari. De A3 (2016) volgt nu, dankzij firmwareversie XXU1APB7. Ook hier verandert de versie van het Android besturingssysteem niet: 5.1.1 was het, 5.1.1 is het voor nu.

(Dank voor de heads up, Henk!)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee