Galaxy Tab S3 krijgt eerste echte firmwareupdate, april security patch

De Galaxy Tab S3 is alweer enige weken op de markt, en krijgt nu een eerste echte firmwareupdate. Deze brengt onder meer de security patch van de maand april.

galaxy-tab-s3-review Galaxy Tab S3 krijgt eerste echte firmwareupdate, april security patch

De Galaxy Tab S3 werd een maandje terug gelanceerd met Android 7.0 Nougat aan boord, maar de een security patch uit februari. De update die nu door Europa en Nederland rolt brengt in dit laatste verandering.

De tablet krijgt nu een 149 MB grote update naar firmwareversie XXU1AQD6. De update brengt stabiliteits- en prestatieverbeteringen en bugfixes, die verder zoals gebruikelijk niet bij naam genoemd worden. Op het Software-info scherm is te zien dat de security patch datum nu 1 april is.

De update is beschikbaar op beide versies van de Galaxy Tab S3: die met en zonder een eigen 4G verbinding. Heb jij ‘m al op jouw tablet geïnstalleerd, en kom je ook nog andere veranderingen tegen? Laat het ons hieronder weten!

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee